Yeni Alüminyum Soğutucular

Alüminyum soğutucular  üretim kapasitesini arttıran firmamız bölgenin en hızlı ve en yüksek kapasiteli  soğutucu ürecisi olma yolunda ilerliyor.

1974 yılından beri alüminyum profil üretiminde ülkenin en büyük tedarikçilerinden olan Özen Alüminyum, Çerkezköy Tekirdağ fabrikasındaki  üretim kapasitesinde yaptığı kapasite artışı ile daha hızlı ve yüksek kalitede alüminyum soğutucu profilleri üretmeyi hedeflemektedir.

Ar-Ge bölümümüz tarafından daha yüksek soğutma kapasitesi ve daha büyük yüzey hacmi için tasarlanan yeni soğutucu ürünlerimiz özellikle elektronik ekipman soğutma konusunda 2017 yılında da ülkemizde en çok tercih edilen ürünlerden olmaya aday.

Yerli Üretime Destek

Ülkemizin kaynaklarına sahip çıkabilmek adına yerli üretimi destekliyoruz. Özellikle elektronik ürünlerde sıklıkla görülen uzak doğulu menşeili elektronik komponent ithalatı ülkemiz için önemli olan döviz rezervlerinin kaybedilmesine sebep olmaktadır. Üretiminde yerli hammadde ve tamamı tesislerimizde üretilen ürünlerimizin ülke ekonomisine bir nebze de olsa katkı sağlaması bizleri mutlu etmektedir.

Elektronik Sektörünün İhtiyacı Geniş Yüzey Hacimli Soğutucular

Elektronik sektörü teknolojinin gelişmesi ile küçülen elektronik komponentler ve daha düşük hacimlerde daha büyük kapasitelerde hizmet veren cihazların yaygınlaşması ile daha küçük hacimli fakat daha fazla soğutucu yüzeye ihtiyaç duymaktadır. Özen Alüminyum Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen yeni ürünler bu ihtiyaçları karşılamakta ve müşterilerimizin beğenisini toplamaktadır.

Soğutma Parçası İşleme ve Son İşlem

Özen Alüminyum  tüm imalat ve finisaj proseslerini tek bir çatı altında toplar ve sonuç olarak müşterilerine hızlı , esnek bir  hizmet sunabilir. Böylece , müşterilerimizin çok daha düşük soğutucu stoğunu  elinde tutmalarına olanak tanır, çünkü siparişlerinize kısa sürede cevap verebiliyor ve üretime geçebiliyoruz.

Tesis  ve makinelere sürekli yatırım politikası ve titiz AR-Ge, -Özen umun Alüminyumun yüksek seviyede işçilik kabiliyeti, rekabetçi fiyat, garantili kalite ve güvenilir teslimat sunabilmesini sağlıyor.

Özen Alüminyum  soğutucu gereksinimleriniz konusunda size yardımcı olmaya hazırdır. Uzunluğuna, çapak alma işlemine tabi tutulmuş, işlenmiş ve eloksallı soğutucu siparişlerinin hızlıca sağlanması konusundaki tecrübemiz, çok çeşitli pazar sektörlerinde 42 yılı aşkın bir süredir geride kalıyor.

 

Lütfen ihtiyaçlarınızı bildirmek için soğutcular bölümünde  arama yapabilir veya teknik satış ekibimizi arayabilirsiniz.