Led Panel Çerçevesi (Clip in) üretimi

Led panel çerçevesi , led aydınlatma armatürlerinin kullanımın yaygınlaşmaya başlaması ile talep edilir bir ürün haline gelmiştir. Tavan aydınlatmalarında klasik flüoresan  ampuller  yerini daha az güç tüketen kullanım ömürleri uzun olan led panellere bırakmaya başlamıştır. 4 x 36 W kullanan bir aydınlatma yerine 30w lık bir led armatür kullanımı elektrik tüketimini 4 kattan daha fazla düşürecektir. Çevreye ve işletme bütçesine katkısı önemli ölçülerdedir. Bu sebeple müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda Led Panel Çerçevesi seri üretimine başlamış bulunmaktayız.

Özen Alüminyum tarafında üretilen alüminyum led panel çerçeve profillerinin montajlı ölçüleri
30 x 30 cm
30 x 60 cm
60 x 60 cm
30 x 120 cm  olmak üzere 4 boydur. Diğer ölçülerde istenilen Led Panel Çerçevesi için işletmemiz satış ekibi ile irtibata geçebilirsiniz.

Led Panel Çerçevesi Montajı

Panel çerçevesinin montajı oldukça kolaydır. Asma tavan üzerineki metal taşıyıcılar ile kolaylıkla yer değiştirilebilir. Alüminyumdan imal edildikleri için hafiftir. Asma tavan üzerinde oluşturduğu ağırlık göz ardı edilebilir. Asma tavana eklediğiniz taşıyıcı led panel çerceveleri üzerine Led armatürleir kolayca yerleştirebilirsiniz.

Yerli Üretim Led Panel Çerçevesi

Ülkemizde led panel uygulama sayısı arttıikça pazarda talep artmakta buna paralel olarakta led panel çerceve üretimi kısıtlı olması sebebiyle genellikle Çin’den ve diğer uzak doğu ülkelerinden ithal edilmektedir. Led panel çerçevesinin ülkemizde üretiminin ekonomimiz için küçükte olsa bir katkı getirmiş olmasından memnuniyet duymaktayız.

Özellikleri

  • Kenar aydınlatmalı LED Panelleri ile uyumlu
  • Kolay kurulum
  • Alçıpan / Beton tavanlar için idealdir
  •  Beyaz elektro statik toz boya kaplamalıdır
  • Alüminyumdan imal edilmiştir hafiftir
  • Sağlamdır kolay kırılmaz
  • %100 Geri dönüşümlü bir madde olup çevrecidir.

Led Panel Çerçevesi satışı için ekibimizle görüşebilirsiniz. Seri üretimimiz mevcut olup üretilecek adet sayısına göre size en yakın teslim tarihini satış ekibimiz bildirecektir. Web sitemiz iletişim bölümünden bize ulaşabilir ya ada Veliköy Fabrika için onal@ozenaluminyum.com İstanbul Fabrika için ozen@ozenaluminyum.com mail adreslerinden bize siparişlerinizi bildirebilirsiniz.

Özen Alüminyum tarafından üretilen led profil çerçevesi görselleri