Alüminyum Fayans Çıtası Üretiyoruz

Özen Alüminyum Ar-Ge bölümü tarafından yapı sektörünün ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan fayans çıta profilleri uzun ömürlü kullanım ve estetik bir görünüm sağlamak için tasarlanmıştır.

Alüminyum fayans çıtaları 6 – 8 – 10 – 12 mm kalınlarda olabileceği gibi istenilen boyda üretimi mümkündür.

Fayans çıtaları Asidik Eloksal ve Kostik Eloksal ile hazırlanabilir. Diğer eloksal renk çeşitlerimiz olan parlak , kahverengi, bakır, mat eloksal gibi renk çeşitleri de fayans çıtalarına uygulanabilir. Özel olaraka yaptırmak istediğiniz tasarımlar var ise Kalıphane bölümümüz size özel kalıp üretimini yapabilmekte, istediğiniz boy ve ölçülerde profil basımı mümkün olmaktadır.

Alüminyum Fayans Çıtalarının Kullanımı

Alüminyum fayans çıtaları, seramik ve fayansların bitiş noktalarında , kenar ve köşe bağlantılarda kullanılır.Fayansın parlak olmaya yan yüzeylerini kapatarak estetik bir görünüm sağlar.

Fayansın uzun süreli kullanımlarda kırılma, köşelerden kopma riskini azaltır. Çatlama ve kırılmanın önüne geçtiği için fayansların birleştirilmesinde alüminyum fayans çıtlaları sıklıkla kullanılır.

Parlak ve Mat olarak eloksal işlemine tabi tutulan fayans çıtaları alüminyumun doğal uzun ömrüne sahip olduğu gibi eloksal işlemi ile de korozyon ve havanın zararlı dış etkilerine karşı korunur.

Yapı projelerinde kullanılacak fayans çıtalarında kullanılan alüminyum kalitesi, kalınlığı ürünün uzun süreli kullanımını doğrudan etkilediği için endüstriyel  tipte alaşımlardan oluşan alüminyum tipleri kullanılarak basılmış profiller tercih edilmelidir.

15000 ‘yakın alüminyum profil üretimini gerçekleştiren özen alüminyum tesislerinde aradığınız en uygun fayans çıtası profilini bulmanız mümkündür. Özel üretim ve firmanıza özel profil imalatı için satış ekibimizle iletişim sayfası üzerinden iletişim kurabilirsiniz

Mevcut Fayans ve süpürgelik profilleri için buradan alüminyum profil kataloğumuza bakabilirsiniz

Örnek Alüminyum Fayans Çıtası Profilleri